ALL DOUGHNUTS are from 29k

Thân gửi các nhà "hảo ngọt" dễ thương của DOSH, 

Dosh thân thương gửi lời cảm ơn đến các bạn đã ủng hộ Dosh trong thời gian vừa qua  Để cải thiện chất lượng sản phẩm cũng như chất lượng dịch vụ, nhằm mang đến những điều tốt nhất cho các bạn.

Dosh đã dần cải thiện từng ngày cho đến hôm nay Dosh sẽ mang đến cho các bạn những chiếc bánh thơm nhất, ngon nhất với mức giá rất ư là "hạt dẻ" chỉ từ 29,000VND. Các bạn chính là nhân bánh "ngọt ngào" của Dosh, vì vậy Dosh sẽ luôn đảm bảo cho các bạn có được một sự trải nghiệm những chiếc bánh Doughnuts tuyệt vời nhất tại DOSH. 


Hãy order ngay hôm nay với mức giá siêu "ngọt" qua hotline 0909 9962 205 nhé ! Cảm ơn các bạn đã tin tưởng và ủng hộ DOSH . 

Thân mến,
Team Dosh.

-
Dear Dosh's Customer,

Thank you for being a valued customer of Dosh. At Dosh, we are constantly looking for new ways to improve our customer value and satisfaction. This includes periodically reviewing our expenses and price lists. We are pleased to share that we have decided to reduce our price for All our Doughnuts. As of today, the price will drop to 29.000VND. We believe that this new price not only gives you a great value, it also reflects our commitment to customer satisfaction.If you would like to place an order at this new price, please do not hesitate to contact us at 0909 9962 205. Our friendly staff is available 10 am to 10pm to process your request. Should you have any questions or concerns regarding this matter, please feel free to contact us. In the meantime, I thank you again for supporting Dosh. 

Sincerely,
Team Dosh.